Casanova di Larniano

Vakantieappartementen met zwembad in villa
Agriturismo te San Gimignano Toscane ItaliŽ

Het agritoerisme, de villa: typische Toscaanse structuur San Gimignano Siena Toscane

Casanova di Larniano is een antiek landhuis dat zich in Toscane bevindt, in de nabijheid van San Gimignano (Siena). Door zijn optimale geografische positie kunnen Florence (50km), SiŽna (40km), Pisa (50km), Volterra (30km), Chianti Classico (15km) en de Tyrreense kust (Toscaanse kust op 50km) gemakkelijk bereikt worden.
Het plattelandshuis werd onlangs opgeknapt. De externe structuur werd ongevarieerd gelaten en het interieur, waar zich vroeger kelders en schuur bevonden die onderdak verschaften aan landbouwmachines en vee, werd gerenoveerd.
De villa met zwembad en exclusief park, bevindt zich op 5km van San Gimignano (Siena), ligt op een heuvel (450 meter boven de zeespiegel) en is omringd door 10 hectare ontgonnen landbouwgrond. Een deel van het akkerland bestaat uit een wijngaard voor de wijnproductie.
De vier appartementen en de volledige villa zijn omringd door een grote parktuin met grasveld, bloemen en een groot pijnbomenbos, waar u in de zomer beschermd voor de zon kunt relaxen.
In de nabijheid van het pijnbomenbos bevindt zich het zwembad voorzien van zonneschermen en ligstoelen en een zone voor de barbecue. Vanuit het zwembad en ook vanuit de vensters van de appartementen kan de wijngaard bewonderd worden. De gasten kunnen gedurende hun verblijf de "Chianti Classico" van de "Colli Senesi" heuvels degusteren. Het plattelandshuis en de volledige villa kunnen exclusief gehuurd worden ofwel kan tussen de vier appartementen gekozen worden (zie vakantieappartementen).